Bilvård

Bilvård

Här hittar ni priser och information om de olika bilvårdsalternativ som Lidingö Bilskadeservice kan erbjuda.

Biltvätt Handtvätt

Utvändig biltvätt för hand med högkvalitetsprodukter från Smartab.

Pris: Liten-Mellan 250:- Stor-SUV 300:-
Tid: Över dagen

En handtvätt som gör bilen ren på utsidan, avfettning, högtryckspolning, schamponering med Smartabs bilschampo, handtvätt, fälg-däck rengöring, sämskinnstorkning

Exklusiv tvätt Utvändig + Invändig

Handtvätt som står för sitt namn = rekond

Pris: Liten-Mellan 700:- Stor-SUV 900:-
Tid: Över dagen

En handtvätt som ger bilen en rejäl behandling på ut- och insidan, avfettning, högtryckspolning, schamponering med Smartabs bilschampo, handtvätt, Fälg-däck rengöring, sämskinnstorkning, rengöring av dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, fönsterputs, däckglans.

Kemtvätt

Interiörtvätt = rent och en fin doft i kupén.
Obs! Priset är per säte.

Pris: Från 250:-
Tid: Ett dygn

Först torr dammsuger vi sätet, bearbetar små fläckar, våt dammsuger/kemtvättar, sköljer av och till sist torkar vi torrt med en värmare. Bil blir på verkstad över natten.

Impregnering – läder

En behandling i förebyggande syfte för skydd och en uppfräschning av dina skinnsäten.

Pris: Liten-Mellan 1000:- Stor-SUV 1500:-
Tid: Över dagen

En läderbehandling i förebyggande syfte, skyddar och gör lädret mjukt. En ny läderkänsla med mindre risk för sprickor.

Luktsanering

Sanering med Ozonbehandling som effektivt tar bort odör

Pris: Från 4500:-
Tid: Över dagen

En riktig genomgång av hela kupén. Vi börjar med att utföra en noggrann dammsugning i hela kupéutrymmet. Sedan genomför vi en rengöring av paneler, dörrsidor med speciella kemiska produkter. Vi kemtvättar sedan hela kupén inkl. tak och golv, sedan avtorkning med varmaggregat, därefter behandling med ozonaggregat för att ta bort den oönskade odören. OBS! Vissa dofter går ej att få bort så som skaldjursdoft, doft från rökning. Med andra ord alla dofter kan inte garanteras försvinna.

Invändig rekond

Interiör rekond För Dig som vill ha ren och fräsch kupé

Pris: Liten 2000:- Mellan 2250:- Stor 2500:- SUV 2750:-
Tid: Minimum ett dygn

För Dig som vill ha ren och fräsch kupé. En tvätt som ger bilen en bra rengöring på insidan. Vi rengör dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör, kemtvättar bilens klädsel. Innertak ej inkluderat i rengöring.

Rekond

Rekond behandling som ger bilen en fin känsla både invändig och utvändig

Pris: Liten 3000:- Mellan 3500:- Stor 4000:- SUV 4500:-
Tid: Över dagen

Med den här behandlingen får bilen en bra uppfräschning. Räcker gott och väl till inför en eventuell försäljning av din bil. Vi utför en avfettning med powerwash, högtryckspolning, schamponering med Smartabs bilschampo, handtvätt, fälg-däck rengöring, sämskinnstorkning, rengöring av dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet, maskinvaxning med Smartabs bilvax, fönsterputs, däckglans.

Lackskydd

Högkvalitets lackskydd från Smartab som ger 12 månaders extra skydd

Pris: Liten 2500:- Mellan 3000:- Stor 3500:- SUV 4000:-
Tid: Två dagar

Högkvalitets lackskydd från Smartab som ger 12 månaders extra skydd. Vi börjar med en avfettning, högtryckspolning, schamponering med Smartabs Bilschampo, handtvätt, fälg-däck rengöring, sämskinnstorkning, däckglans. Sedan utförs en maskinpolering med Smartabs bilvax för att framhäva lacklystern och ge ett lackskydd för att skydda lacken.

Bilrekond

Rekondbehandling som ger bilen en rejäl uppfräschning.

Pris: Liten 4000:- Mellan 4500:- Stor 5000:- SUV 5500:-
Tid: Två dagar

Med den här behandlingen får bilen en rejäl uppfräschning. Sedan utförs en avfettning på kaross, högtryckspolning, schamponering med Smartabs bilschampo, handtvätt, fälg-däck rengöring med däckglans, sämskinnstorkning. Invändigt rengör vi hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet och fönsterputsning. Sedan utför vi en maskinpolering med Smartabs bilvax för att avlägsna små repor och en eventuell sliten lackyta. Vi applicerar sedan Smartabs vax protection för skydda lackglansen.

Exklusiv rekond + Lackskydd

Med den här behandlingen får du återuppleva bilens nyhetskänsla plus att du får ett bra lackskydd.

Pris: Liten 5000:- Mellan 5500:- Stor 6000:- SUV 6500:-
Tid: Minimum två dagar

Med den här behandlingen får du återuppleva bilens nyhetskänsla och skydd. Vi handtvättar bilen på ut- och insidan genom att utföra följande steg: avfettning, högtryckspolning, schamponering med Smartabs bilschampo, handtvätt, fälg-däck rengöring med däckglans, sämskinnstorkning. Invändigt kemtvättar vi klädseln och rengör hela kupén genom att gå igenom dörrgångar, paneler, mittkonsol, dörrsidor, gummimattor, dammsugning av interiör samt bagageutrymmet och fönsterputs. Maskinrubbing utförs med Smartabs rubbing för att avlägsna oxider i lack plus mindre ytliga repor. Sedan gör vi en maskinpolering med Smartabs bilvax för att få fram lystern i lacken. Vi applicerar sedan en lackförsegling för skydda lacken.

Återbehandling

En behandling man bör göra efter 1 år från lacksyddsbehandling eller Nanoguard.

Pris: Liten 2000:- Mellan 2500:- Stor 3000:- SUV 3500:-
Tid: Över dagen

En behandling man bör göra efter 1 år från en lacksyddsbehandling för att få maximal effekt.